Futárrendelés
+36 20 228-2288
 
NON-STOP
Előrendeléses rendszerben a hét minden napján és minden órájában szállítunk. Előrendelési igényét munkanapokon munkaidőben (08:00-18:00 között) jelezheti felénk. A munkaidőn kívüli szállítások tarifája eltér a normál tarifától.
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Csak Budapesten szállítanak?

Nem, kiszállítást nem kizárólag Budapesten, hanem az ország egész területére, sőt alvállalkozóink segítségével külföldre is vállalunk.

Mekkora lehet a csomag mérete?

A motoros futárral történő szállítás esetén az A3-as méret, maximum 5 kg a felső határ. Ha a csomag meghaladja ezt a méreteket vagy súlyt, akkor a szállítást autóval vagy igény esetén kisteherautóval végezzük. A szállítás megrendelésekor kérje ügyfélszolgálatunk tanácsát!

Mennyi idő alatt érnek ki hozzánk?

A kiállási idő nagymértékben függ a cím helyétől, a futárok elhelyezkedésétől, a választott szolgáltatástól és - kikerülhetetlenül - az időjárási és forgalmi viszonyok is befolyásolják azt. A környezetbarát Mind2 Futár négy órás kiszállítása esetén például az optimális fuvarszervezés érdekében az is lehet, hogy csak az utolsó órában vesszük fel a küldeményt, ha így tudjuk elérni a leghatékonyabb, városunkra legkevesebb környezeti terhet jelentő kiszállítást. A Gyors szállítás megrendelésekor azonban alapvetően a megrendelés után 20 percen belül megérkezik munkatársunk, ami esetleg a külső kerületeknél, vagy „monszun-időszak” alatt 30 perc is lehet. A megrendeléskor ügyfélszolgálatunk ennél pontosabb becslést tud adni!

Van rá mód, hogy konkrét időpontra kérjem a futárt?

Természetesen! Amennyiben a küldemény kézbesítése, vagy felvétele csak konkrét időhatárok között (pl.: 10:00-10:30-ig) lehetséges, ezt feltétlenül jelezze már a megrendelés leadásakor, valamint a biztonság kedvéért futárunknak is!

Mennyi idő alatt érkezik meg a küldemény a címzetthez?

Itt is azt mondhatjuk, hogy elsősorban a választott szolgáltatás függvénye. A leginkább környezetbarát Mind2 Futár szolgáltatásnál négy órán belül garantáljuk a kiszállítást, de a Gyors szállításnál ez lehet sokkal rövidebb idő is. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a küldemény az átvételétől számított 40 perc - 1 óra alatt a címzetthez kerül, de ez természetesen nagyban függ a távolságtól.

Hogyan címezzem meg a küldeményemet?

Mindenképpen célszerű a küldeményen feltüntetni a címzett cég és személy nevét, az utcát, házszámot, és ha ismert, az emeletet, illetve szobaszámot is. Sokat segíthet a feladó neve és telefonszáma is, így váratlan probléma esetén munkatársaink gyorsan egyeztethetnek a küldemény feladójával.

Ki fizetheti a fuvart?

Természetesen fizethet a feladó vagy a címzett, sőt arra is van lehetőség, hogy egy harmadik fél rendezze a számlát a város másik pontján. Ebben az esetben azonban a készpénz átvételéért külön kiállási díjat kell felszámítanunk.

Hogyan tudok fizetni? Kapok-e a futártól Áfa-s számlát?

Rendszeres megrendelőink - szerződéses viszony létesítése után - átutalásos fizetéssel rendezhetik számlájukat.
Készpénzes fizetés esetén a futár a helyszínen egyedi formátumú - jogszabályoknak megfelelő - Áfa-s számlát állít ki.

Van a futároknál váltópénz a visszajáróhoz?

Futárainknál általában 2.000 Ft értékben van bankjegy és érme. Amennyiben ügyfelünk kizárólag 5.000, 10.000, 20.000-es bankjeggyel tud fizetni, kérjük, jelezze azt már a megrendelés során! Ügyfeleink 90%- a átutalással fizet, így elkerülhető az alkalmankénti fizetéssel járó időveszteség.